Golf 3 se opreste brusc in mers

Ai Golf 3 sau Vento / ai o problema / vrei un sfat / posteaza aici.

Moderator: Patthy VIP

Golf 3 se opreste brusc in mers

Postby Maniak22 » 18 Feb 2012 07:19

Este vorba de un motor de 1.4 monopunct.

In seara asta am inceput sa aud un sunet incet dar ciudat in bord care venea din dreptul panoului de lumini iar motorul incepea sa se tureze singur pana la 3000 turatii/min scazand la 2000 unde stagna cateva secunde iar apoi cobora brusc la 900, asta cand eu luasem piciorul deja de pe acceleratie. Dupa vreo 10 min de mers la un semafor mi-a murit motorul si numai vroia sa porneasca nici in ruptul capului. Pe a doua pozitie a cheii imi arata Uleiul si Bateria care nu se stingeau. Dupa ce i-am mai dat cateva chei, bateria nedand semne de slabiciune a pornit motorul subturat iar eu am accelarat-o si si-a revenit reusind sa ajung acasa fara sa se mai supratureze masina si fara sunetul din blocul de lumini.

Tin sa mentionez ca masina mergea in suturi saptamanile trecute si am schimbat si carburatorul de injectie cred( fiindca sunt in austria si cred ca asta mi-a schimbat electricianu) iar apoi a mers mai bine. Pe urma dupa o zi a mers la fel de rau ca inainte si apoi am schimbat personal fisele de la bujii si capacul delcoului, masina mergand excelent. Tragea si mai bine si tot. Dupa cateva ore am lasat masina intr-o parcare si nu vroia nici cum sa porneasca si mi-am dat seama ca nu tragea benzina si ca e posibil sa fi ramas fara benzina cu totul ca imi indica ca sunt la un sfet cu benzina. Am bagat 5 litrii de benzina si masina a pornit si a mers super ok din nou pana la faza de mai sus.

P.S. Mecanicul din Austria a vazut ca imi lipsea destul de mult ulei, adica 1 litru si mi-a adaugat el de la Castrol ceva ulei sintetic am impresia acum cateva zile, dar in orice caz era ulei nou si am vazut si eu pe cutie ca era bun pt Golf 3. Poate e irelevant dat vi-am spus totusi ca altfel nu stiu de ce ar fi pornit beculetul de ulei pe pozitia a 2-a a cheii.

P.S.2 Scuzati greselile de ortografie dar sunt obosit si plin de nervi iar aici e atat de scump sa o bag in service incat mai bine o vand pe bucati, Totusi daca ati inteles ceva si are careva sa imi de-a un sfat a-si fi recunoscator. Multumesc mult
User avatar
Maniak22
Membru nivel 1
 
Posts: 26
Joined: 02 Dec 2011 15:43

Re: Golf 3 se opreste brusc in mers

Postby adrian_GTI » 18 Feb 2012 08:49

Salut din cea ce spui am inteles ca ai completat ulei intradevar castrol e bun chiar il recomand ca sa am o ideie cit de cat teas ruga sa verifici din nou uleiul si sa te uiti daca nu cumva a facut spume sau daca nu are un nivel prea ridicat
Curatare prin sablare a diferitelor materiale.
User avatar
adrian_GTI
Membru nivel 1
 
Posts: 39
Joined: 04 Feb 2012 13:24

Re: Golf 3 se opreste brusc in mers

Postby Maniak22 » 18 Feb 2012 14:10

Uleiul e la jumate cand e cald motorul. La rece nu am verificat. Sa aiba legatura cu opritul ?
User avatar
Maniak22
Membru nivel 1
 
Posts: 26
Joined: 02 Dec 2011 15:43

Re: Golf 3 se opreste brusc in mers

Postby adrian_GTI » 18 Feb 2012 18:14

nivelul scazut nu
nu ai observat cumva spume pe joja sau in capac la culbutori pentru ca asta ar explica aprinderea becului la ulei,si a sunetului careeste alarma la presiune scazuta la ulei
daca nu incearca sa verifici dac nu este mizerie in injector
Curatare prin sablare a diferitelor materiale.
User avatar
adrian_GTI
Membru nivel 1
 
Posts: 39
Joined: 04 Feb 2012 13:24

Re: Golf 3 se opreste brusc in mers

Postby Maniak22 » 18 Feb 2012 19:25

Am verificat si la rece, unde nivelul e ceva peste jumate. Spuma nu este nici la joja nici pe unde se baga ulei. Am curatat bujiile putin astazi si contactele la capacul delcoului si am dat o tura si merge iar bine masina fara fluctuatii de relantiu. Mai tarziu mai dau o tura de 30 de km si revin cu amanunte.
Becul de la ulei si baterie nu imi ramane aprins dupa ce pornesc masina ci doar cand rasucesc la prima treapta la cheie. Asta am inteles ca nu e problema ca am avut in ruma cu cateva saptamani becul de la frana aprins si cand era pornita masina si adaugat ulei la frana si becul nu s-a mai aprins de atunci doar cand trag frana de mana.
User avatar
Maniak22
Membru nivel 1
 
Posts: 26
Joined: 02 Dec 2011 15:43


Return to Probleme / Discutii Golf III (MK3) si Vento

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Director web | reactii acide | tubely.ro | pitzi & coca | Cocalari si Pitzipoance Sexy